Institution og skole

Ergonomiske stole

Både på kontor, i dagligdagen i institutioner og i undervisningsmiljøer bliver kroppen udfordret af statiske og belastende arbejdsstillinger. Den rette ergonomiske stol støtter og styrker kroppen og giver mulighed for at tilpasse og variere arbejdsstillingen.

Lavamøbler

Lavasmøbler… nysgerrig?
Den lettisk-fødte prisvindende designer Raimonds Cirulis er skaberen af de smukke nordiske designmøbler. Han er den eneste i verden, der skaber møbler ved hjælp af vulkaniske basaltfibre, der er udvundet fra lava. Hvert enkelt møbel er håndlavet og unikt.

Pendler

Pendler har både funktionel og æstetisk betydning for et rum. Vores udvalg af klassiske designpendler er kendetegnet ved funktionelt design og kvalitetsmaterialer, og er særligt velegnede til personalerum, mødelokaler mm.

Væglamper

Med væglamper er det muligt at skabe anderledes belysning i rummets udkanter. Vores udvalg af klassiske væglamper er kendetegnet ved funktionelt design og kvalitetsmaterialer, og er særligt velegnede til gangarealer, mødelokaler mv.

Brugskunst

Vores sortiment omfatter blandt andet brugskunst af polyuretan, som er elegant samtidig med at det er slidstærkt, let at vedligeholde og rengøre.
Materialet tåler fra 120 C til - 40 C og tåler således opvaskemaskine samt inden- og udendørs brug. Materialet er gennemtestet, giftfrit og og 100% miljøvenligt.

Tekstiler

Med plaider og puder er det let at skabe rum til hygge og afslapning, og samtidig tilføre farver og mønstre til indretningen.

Spil og legetøj

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor