STOLE

Her tilbyder vi et bredt udvalg af ergonomiske stole og taburetter som er udført i slidstærke kvalitetsmaterialer. Vi leverer stole med forskellige typer hjul, blandt andet industrihjul og 3 siddehøjder.

Vi ligger vægt på god komfort og kvalitet, og tilbyder stole for enhver smag. Vores sæder betrækkes med stærk kvalitets nappa som er PVC fri og uden ftalater.

En ergonomisk stol er derfor blandt de vigtigste arbejdsredskaber, når det handler om at forebygge belastningsskader. Vores stole er udført med forskellige mekanismer, som giver forskellige ergonomiske fordele.

Rigtig mange forskellige typer af arbejde byder på belastende og statiske arbejdsstillinger i kortere eller længere perioder. Den rette ergonomiske stol både støtter og styrker kroppen og giver mulighed for let at tilpasse og variere arbejdsstillingen.

Alle vores stole til indretning kan anvendes inde og udendørs og er nemme at vedligeholde. Nogle af vores stole kan stables, så du formindsker pladsen og er nem at rengøre.

Vi leverer til reception, kontor, konference lokale, café, hotel, venteværelse, institutioner, skoler, kontor, butik, lager, produktion, læger, tandlæger, terapeuter samt klinikker, frisører mm.

Filter