De 3 huse

specialløsning_indretning_børn

Træk pilen frem eller tilbage for at se før og efter billeder.

Det moderne legemiljø

Barrit SFO fik indrettet deres nye legerum – de 3 huse

Fra første dag ved mødet inddrager vi kunden i projektet, hvor vi lytter og tegner deres ønsker, for at finde den røde tråd.

Projektet som Barrit SFO ønskede, var at børnene fik et legerum, hvor de kunne udvikle sig, lege, et hvilerum, lave mad i køkken, handle i supermarked eller bare hygge på cafe.

Farve og æstetik

Det er vigtigt for os i institution, at børnene møder et æstetisk udtryk, hvor vi har valgt nogle farver der spiller sammen, og de skaber læringsmiljøer med plads til fordybelse, oplevelse og nysgerrighed, men også visuelt rolige miljøer.

Der er tænkt hele vejen igennem lige fra første stregtegning, varme flotte farver i håndlavet materialer fra vores snedker, som udfører flotte detaljer og elegant finish på alt hvad de laver.

"Der er ingen tvivl om, når vi har et møde med Danish Comfort, så kan vi læne os tilbage med ro på, da de er pligtopfyldende og leverer til tiden. Fra start til slut er vi med i hele processen. Anja opdaterer os løbende, så vi hele tiden fornemmer hvor langt vi er i forløbet. Når Danish Comfort kommer for at levere produkt, har de deres egen snedker med , som bygger det hele op.

//////

Resultat

specialløsning_indretning_børn
de 3 huse billede27
de 3 huse billede2
de 3 huse billede24
de 3 huse billede28
//////

Processen fra start til slut

//////