Rumdeler

4 leaf rumdeler - skaber hygge og leg

Projektet er skabt i samarbejde med SFO leder, Helle og hendes kollegaer. Her er der tænkt funktionelt, stabilitet og flytbar rumdeler, som kan skilles fra hinanden.

Under mødet valgte vi at pifte rummet lidt op med en frisk farve og lavede legemåtter dertil i forskellige varme farver, så børnene havde noget dejligt at sidde på når de fordybede sig i en leg. Vi tegnede en rumdeler med bløde kanter og lyttede til deres ønsker. Rumdeler 4 Leaf skaber ro, fordybelse, afslapning og gode legezoner. At skabe gode legezoner er vigtigt for at få et godt legemiljø.

En rumdeler som 4 Leaf giver god leg, trivsel og sænker støjniveauet. Rumdelere er en ideel løsning, hvis du ønsker at samme rum skal indeholde flere forskellige funktioner, men samtidig gerne vil have forskellige aktiviteter holdes adskilt.

"[Anja] er god til at lytte efter hvilket behov vi har og hvad vi gerne vil have der skal ske sammen med de ting vi køber. Hun har altid et godt humør, som går igennem produktet, ser små detaljer vi ikke selv ser. Det gør alle glade og vi kan se børne trives i de produkter vi får fra Danish Comfort."

Afspil video

Helle fortæller om hvordan det var at arbejde med Danish Comfort.

Processen fra start til slut

Færdige resultat